Történet: A háborúk idején sem áll meg teljesen az élet. A veszély fenyegető réme alatt új szerelmek, szenvedélyek és az elmúlás örök rémképe támad fel újra meg újra. Ám ki lehet kerülni igazán nyertesen egy háborúból?
Korhatár: 14
Kategória: WitchHunter > I. Witch vs. Hunter Karakter(ek): Harry Potter, Hermione Granger, Luna Lovegood, Minerva McGalagony, Ronald Weasley
Műfajok: Dráma, Romantikus
Figyelmeztetések: Angst, Femslash, Szereplő halála
Kihívás:
Sorozat: Nincs
Fejezet(ek): 1 KÉSZ: Igen
Szavak száma: 2383 Olvasták: 190
Publikálva:2017.01.27 Frissítve: 2017.01.27
Megjegyzés(ek):
CÍM: Szomorú vasárnap

KULCS: Üvegház

CSAPAT: Witch

KORHATÁR: 14

KATEG”RIA: romantikus, dráma, angst

SZEREPLŐK: Ron W., Harry P., Minerva M., Luna L./Hermione G.

FIGYELMEZTET…S: szereplő halála, femslash

MEGJEGYZ…S(EK): A dalt 1935-ben írta Seress Rezső és Jávor László, ami a legenda szerint öngyilkossági hullámot indított el. Állítólag a dal olyan mély depresszióba taszítja hallgatóját, hogy aki meghallja, azt elvarázsolja és menten öngyilkosságot követ el. Miután Magyarországon betiltották, 1941-ben Billie Holliday dolgozta fel Gloomy Sunday címmel, majd így vált világhírűvé, ám ismét betiltották az újabb öngyilkossági hullámok miatt. Hogy a legendának mennyi az igazság tartalma az mind a mai napig kérdéses.

Aki elég bátor ahhoz, hogy meghallgassa, annak jó mulatást!

https://www.youtube.com/watch?v=jOqiolytFw4

JOGOK: A dalszöveget kivéve minden jog JKR-é, nekem anyagi hasznom nem származik belőle, a dalszövegnek pedig minden joga Jávor Lászlóé és Seress Rezsőé.

TARTALOM: A háborúk idején sem áll meg teljesen az élet. A veszély fenyegető réme alatt új szerelmek, szenvedélyek és az elmúlás örök rémképe támad fel újra meg újra. Ám ki lehet kerülni igazán nyertesen egy háborúból?

1. Szomorú vasárnap írta WH_Admin [Vélemények - 0] (2383 words)

MorsFatum
Az oldal (aloldalak) tartalmát engedély nélkül felhasználni, más platformon közzétenni tilos. A szerepjáték jogai LordDraculé, a történetek pedig a szerzőké, felhasználásukhoz beleegyezés szükséges! Anyagi hasznunk nem származik mindebből!
Nem vállalunk felelősséget a felhasználók megnyilvánulásaiért, amennyiben sértő vagy törvénysértő tartalommal találkozol, haladéktalanul fordulj az adminokhoz!

Kinézet: 1.0 Wyndua

A kinézet alapjául szolgáló sablon Kali munkája!